Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Letní pneu na C5
HELLMUT
22.03.2014 15:17 - Re: Letní pneu na C5
U??vate?
Já po dlouhém laborování u netu jsem v pátek objednal Hankook Ventus Prime 2. 4.gumy za 9400.- tak uvidím. Myslím ,vzhledem k tomu jak já jezdím ,že jediné o čem zde pak budu moc referovat bude výdrž. Té se trochu bojím ale uvidíme.Činu jsem riskovat nechtěl bude to stejné jako všechny levné čínské věci a na Michelin se mi 5000.- připlácet nechtělo.
Ty testy jsou pokaždé jiné,jednou Michelin první jindy zase šestý.
Jediná asi stoprocentně ověřená věc bude že Michelin dlouho vydrží.
Ostatní je subjektivní.Četl jsem recenze na nějakých anglických stránkách(teď koukám, že to jsou ty co je tu ten link s testy brždění,když se klikne na tu gumu , tak k tomu lidi píšou své názory) na ten můj Hankook. Jeden člověk napíše jak jsou boží a další, že se na nich vůbec nedá jet...(těch bylo ale méně)
Já jezdím tak, že vůbec nepoznám jak tady píšete, že zimní v teplu nesedí. Mám je zatím na autě a ničeho jsem si nevšiml. Prostě do zatáčky jedu tak jak cítím že bych měl.Na žádné řezání si netroufám a ani mě to nebaví.
A vemte si jak ve všech testech dopadá Citroen a stejně ho milujeme Pochybuju že testování gum bude výrazně jiné než testování aut...
Prostě na normální standartní gumě by se člověk ,pokud jezdí normálně neměl zabít.Ostatní je pro Sebastiena Loeba...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator