Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Letní pneu na C5
Mikra
22.03.2014 11:39 - Re: Letní pneu na C5
99
To je pořád laborování. Nedávno, když zavedli povinný zimní gumy, to se to napříč celým internetem táhlo, jako pokálená nit. Že je to pro někoho zbytečný, že v Praze zima není, že to umí v zimě na letních líp než horal na zimních ... A najednou se tu řeší, že by se na zimákách mohlo jezdit celoročně. Tak si probůh kupte celoroční a máte po problémech.
Kdy už pochopíte, že zimáky jsou na zimu a leáky na léto? Že za tím účelem byly vyvinutý a tak se podle toho chovají a používají.
Přechodný období mezi zimou a létem se dá pochopit, proti tomu nic nelze namítnout. Ráno mráz a odpoledne +20. To si musí každej rozhodnout sám, jestli pojede ráno jako připosranej a nebo to bude až odpoledne. Ale když už se najdou lidi, jako já před rokem, že v létě dojížděj starý zimáky, tak proč s tím ještě lezou na veřejnost a dožadujou se poplácání po hrbu a tvrděj, že je to úplně stejný?
Osobně už se týhle zkušenosti příště vyhnu. 5 let starý zimní Michelinky se 4 mm vzorkem jsem si užli jedno léto a nezajezdil jsem si celou dobu, dokud jsem na zimu neobul nový. S nima to v zimě sedělo asi tak o 50% líp na ledě než ty starý v létě na asfaltu. Nový letní Micheliny ani nepopisuju, protože by mi nikdo s čínama nevěřil. Jen o nich můžu říct, že nepoznám rozdíl mezi mokrým a suchým asfaltem a brždění a vedení v zatáčkách nemůžu pochopit do dnes. Prostě ty gumy se do toho asfaltu snad zakusujou. I do mokrýho.
A to, co tu bylo naznačeno, že když mám v létě mizerný starý zimáky, tak pojedu opatrně, to potom vysvětlujte tomu, komu vlezete do kufru, a nebo tomu chodci s kočárkem 50 m od mimina.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator