Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Žárovky denního svícení / C5 III
filipxec
19.03.2014 15:07 - Re: Žárovky denního svícení / C5 III
99
Víte, co je na tomto tématu smutné? Že tu řešíme takovou pitomost. Je to ostuda u takového auta. V Citroenu to davno zjistili, takze od roku 2010 maji jine svetlomety. Pro mne o to hur, ze jsem tesne pred tim musel menit od kamenu rozbity reflektor. Takze jsem si koupil jeste tenhle stupidni...
Moje zkusenosti: ty drahe originalni zarovky nic nevydrzi, nema cenu je kupovat. jednou jsem ji koupil a prdla po 20ti tisicich (7mesicu). Nejhorsi je, ze musi dolu naraznik. Dalsi hruza (moji kamaradi Skodovkari se muzou potrhat smichy - slabou utechou budiz, ze Superb ma tuto blbou zarovku take ). Tak jsem si sam sundal naraznik a vymenil ty banky - patice zustala, jak nekdo vyse popisuje - za LED cipy. Ty vsak odesly take. Je to blbe konstruovane svetlo a zatim kazda zarovka se mi v tom upekla. Ted zkusim ty LEDky, ktere tu ted v lednu popisoval sukee, z Polska.
Narozdil od maros.he NEDOPORUCUJI original. Pominu fakt, ze je to nesmyslne a nezduvodnitelne draha zarovka (jsem vzdelan v elektro oboru, delam obchod a navic automobilovem prumyslu). Protoze se musi sundavat naraznik (zkusil jsem to bez toho a prizval i nekolik sikovnych pratel a kamaradu, clenu rodiny a nikomu se to nepodarilo a konstatovali jsme, ze by to chtelo dva klouby na ruce navic - klobouk dolu pred tim, komu se to podarilo), povazuji i 60tisic km za malo - mne vydrzelo 20tisic. V me Xantosce, ktera ma aktualne 536tisic km, jsem nemenil zarovky snad 200tisic, mozna vic.
Dam vedet, az vyzkousim ty nove ledky. Na fotce maji i dostatecny svit. Technicka data take vypadaji uspokojive.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator