Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkušenosti
najk
18.03.2014 20:25 - Re: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkušenosti
99
Report k Vraníkům: Tak na sněhu byly pouze jednou , ale to teda nemělo chybu, letos jsem řetězy nepoužil. Jinak vlastně celou zimu jezdily na suchém asfaltu, co se týče jízdních vlastnosti - bez problémů. Hučí samozřejmě více než letňáky a to díky opravdu hrubému vzorku (jinak jemných lamel je tam více než by se zdálo na první pohled). Nejvíce a docela příjemně mně překvapil poměrně malý úbytek: najeto 3700 km a úbytek na přední nápravě 1 mm, takže kleslo z 9 mm na 8 mm. Na zadní nápravě neměřitelný úbytek. Příští zimu to nechám taky tak přední i zadní a třetí zimu výměna zadek na předek, již ted vím, že 3 zimy s max. vzorkem. a 4. zima bude taky v poho. Jinak jsem zkoušel rychlý rozjezd na mokrém asfaltu - cvrlikání ESP, zkoušel jsem i prudké zabrždění na ABS s výstrahou blinkrů a bez problémů. Tím mohu s čistým svědomím tyto gumy doporučit - teda určitě těm, kteří jezdí kolem komína - krátké tratě a potřebují opravdový vzorek do sněhu. Na dálnici tyto gumy nebyly, ale 140 km/hod zažily chvilku. Cena v tomto případě neznamená horší kvalita...... A vy hnusní rypáci si to přeberte jak chcete, nikdo vám názor nevnucuje, pouze sem píšu na základě poptávky po zimě - zkušenosti........ A až doba nazraje koupím je bez obav opět...

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator