Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výlet Citroen muzeum Paříž - diskuze
alx
06.03.2014 09:22 - Re: Výlet Citroen muzeum Paříž - diskuze
Administr?tor
Jestli do toho mohu jeste jednou vstoupit jako nezucastneny, tak mohu vrele doporucit mobilni aplikaci Zello - .link. , aplikace existuje pro vsechny mobilni platformy, vcetne stolniho PC s Win. Aplikace funguje velice podobne jako vysilacka, stisknutim tlacitka zacnete hovorit, uvolnenim tlacitka hovor skonci. Je mozne vytvorit skupinu a pokud nekdo zacne ve skupine mluvit, uslysi ho ostatni ze skupiny. Audio vystup z aplikace je mozne zapnout i do BT handsfree apod.
Jediny hacek to ma samozrejme v tom, ze je nutne mit roamingova mobilni data, avsak nijak velky prenos dat aplikace nevyzaduje a funguje i na GPRS/EDGE. Na siti je ale samozrejme zavisla, takze v mistech kde signal nebude si nepopovidate

Add Waze je sice super aplikace pro zjistovani aktualniho provozu na cestach, pripadne pro navigaci, ale jako komunikacni prostredek, ci prostredek pro sledovani ostatnich bych ji moc nedoporucoval. Pouzivam ji denne a myslim ze na posilani zprav neni moc vhodna a sledovani ostatnich uzivatelu, kdyz pominu celkem dlouhy rehresh pozice, je takove divne, jinymi slovy nepouzitelne Alespon me se to nijak neosvedcilo, kdyz jsem se o to pokousel.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator