Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Výlet Citroen muzeum Paříž - diskuze
Rio11
06.02.2014 17:07 - Re: Výlet Citroen muzeum Paříž - diskuze
U??vate?
Ahoj všem.
Nechci Jumepovi nějak kecat do plánování akce, ale mám pár postřehů a k nim i dotazů. Jsou to věci které by jsme měli vzít v úvahu.
K samotné cestě, z Plzně do Paříže to dá v noci za deset hodin i autobus. Ale jen na okraj Paříže, probíjet se městem je další věc. Cesta z okraje Paříže do centra trvala tomu autobusu další dvě hodiny. Provoz je tam i mimo špičku takový, jako u nás v našich velkoměstech při totálním dopravním kolapsu. V takovém provozu udržet kolonu patnácti našich C5 pohromadě je nemyslitelné. Ten autobus jel v noci, mi pojedeme přes den, měli bychom vzít v úvahu i daleko silnější provoz na německých a francouzských dálnicích, s tím spojené možné zácpy či dopravní omezení, které nás na cestě může ale i nemusí zdržet. Další věc je to že né každý dokáže sedět v autě 8 hodin v kuse a řídit, je třeba vzít v úvahu i toalety, a možné tankování, případně těžko předvidatelné problémy, jako poruchy, né každý z nás má nové auto, nevolnosti spolucestujících atd.
Chtěl bych znát vᚠnázor na uvedené téma. A chtěl bych Jumepovi navrhnout zkrátit dobu jízdy do přestávky tak na 500 ujetých km, to je asi tak půlka cesty. Děkuji vaše za odpovědi.

PS: Také děkuji za ujištění že mi po dálnici nafáci neujedou.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator