Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

||
 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Mapy Navigace / C5 II 2003-2005 (RT3)
Qwik
31.01.2014 18:38 - Re: Mapy Navigace / C5 II 2003-2005 (RT3)
99
Tak již jsem přišel na příčinu mých potíží. Tento problém tkví v tom, že se ztrácí povědomí o základních předpokladech k úspěšnému používání map umístěných na netu.. Udělal jsem chybu v tom, že jsem ISO soubor rozbalil do adresáře v PC, a pak jsem rozbalené soubory vypálil na CD. Mapy se sice při špatném postupu, t.j. při rozbalení a překopírování zobrazují, ale jen do 500metrů a mají taky jiné potíže, nejde pak navigování! >>!!TOTO je ŠPATNÝ POSTUP!!!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- !!! SPRÁVNĚ !!!to je tak--, jak tady z upozornění od kolegy "vlkr" vyplývá, že pravděpodobně z důvodu ochrany originálního CD je z něj vytvořeno image=*.iso soubor, a toto image=*.iso se NESMÍ rozbalovat, ale musí se vypálit třeba v NERU kde je jako zdroj dat uveden tento image=*.iso soubor a vypálen na CD!!!
Na vypáleném CD pak jsou vidět jednotlivé soubory a adresáře, ale na CD je vytvořena jiná vnitřní struktura než kdybychom soubory přímo kopírovali!
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Vše jsem provedl podle výše uvedeného popisu, ještě jsem to pro jistotu nahrál co nejpomaleji, mapy fungují až do zvětšení na 50metrů, tak jak má..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator