Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Akumulátor
Qwik
30.01.2014 00:00 - Re: Akumulátor
99
tomikm napsal(a):
moje zkušenost je, že "značkový" baterky jsou vyhozený peníze. Vždy jsem kupoval levné aku Perion a podobně a výdrž zhruba 7-8 let. Od října 2012 mám tuhle .link. auto ted týden stálo, dnes jsem ho natočil s minimálním rozdílem než v létě.

Zdravím, tak tuhle baterku jsem zrovna dneska vyměnil za "Exide" .link. Bohužel ta "Galaxy" je po několika startech při -10 KO
Tak jsem zkusil jinou.. Ono problém bude asi v tom, že by se baterka měla stále udržovat v kondici, ale při malém nájezdu km. to je jaksi obtížné.. Parkuji na sídlišti a nikde není přípojka, kde bych připojil baterku a nechal ji malým proudem dobíjet.. Moje auto nemá ani voltmetr, takže když je problém, tak se o něm dozvím až nastane.. Už uvažuji, že si nainstaluji nějaký testér baterky, který mě včas trkne a já ji nechám nabít.. Teď to budu řešit tak, že tu starou "Galaxy", která je ještě, když je čerstvě nabitá, použitelná k nouzovému zimnímu startování. V nouzi ji zaměním za tu ve voze, než nabiji tu z auta. Galaxy mohu v pohodě používat v letních dnech, ale jak klesnou teploty pod nulu, už to nějak nezvládá, to bych ji musel dobíjet tak co 14dní. Baterku Galaxy jsem měl od ledna 2012 a starty nic moc ikdyž byla nová. Další zima byla v poho, protože nebylo až tak extra zima. Problém nastal až teď, a to mě už přestalo bavit... Cenově se od "Varty" či "Exide" moc neliší.. původně jsem "Galaxy" koupil za cca 2200Kč, teďka koupená "Exide" stála 2145Kč.., tak uvidím jak se pochlapí..

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator