Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Problém s ukazatelem - tachometr, otáčkoměr
stejskli
27.01.2014 11:20 - Re: Problém s ukazatelem - tachometr, otáčkoměr
Za?iato?n?k
Reaguju na proběhlou diskusi k ručičce tachometru, která proklouzla na osičce a ukazuje trvale o 20 km/h míň. Opravte mě, pokud to chápu špatně, ale jsem duchem pomalejší a potřebuju doslovná vysvětlení:
1) Xixaův návod (v Uživatelské návody) na vyndání panelu, demontហrychloměru a vrtání čehosi do čehosi se týká celkově nefunkčního rychloměru.
2) U mého problému se doporučuje demontហa poté znovupřipevnění ručičky ve správné poloze na osičku. Nejlépe ne lepidlem, aby se s tím v případě potřeby dalo hnout: buď silikonem, nebo jakousi smršovačkou - co to je a jak to funguje? To se tak skutečně jmenuje, když se zeptám v obchodu?
3) Správnou polohu ručičky lze nastavit, když auto stojí, tak, že při zapnuté elektrice se ručička nastaví na polohu 0 km/h.
4) Anebo když někdo píše o jízdě s navigací konstantní padesátkou, znamená to, že někdo - za jízdy - drží vytažený panel v ruce, sleduje, zda jede přesně 50 (nebo jinou rychlostí) podle navigace, a zároveň upevňuje ručičku v dané poloze? Je to tak, nebo jsem něčí úsporný popis pochopil jako sci-fi?
Díky!

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator