Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Aktualizace software / C5 III 2007- (RT4/RT5)
martinrx
24.01.2014 22:22 - Re: Aktualizace software / C5 III 2007- (RT4/RT5)
99
Zjistil jsem že věc se má tak: po instalaci aktualizace se prostě vymaže nastavení funkcí vozidla. Nevím jestli je verzí software více pro různé výbavy vozidel. Každopádně to znamená že po aktualizaci se musí spousta věcí v diagnostice nastavit znovu. Problém je v tom že nevím jak to tam bylo a proto moje rada: před aktualizací si zapsat všechna nastavení a pak to vše znovu přesně nahodit.
Každopádně asi je tu možnost jít do Citroenu a spárovat vozidlo přes internet s vin kodem vozidla... Jen zatím nemám odvahu tam jít - co mi řeknou na to že tam mám instalovaný soft stažený z internetu. Můj servisák mi navíc vyprávěl o případech kdy po podobné instalaci nelegálního soft. a připojení k Citroen databázi může dojít k hodně nepředvídaným jevům - výjimečně snad až k imobilizaci vozidla. čím novější vozidlo - tím to může být horší problém. Není totiž úplně přesně jasné do čeho všeho se při tom spárování sáhne - je možné že se to týká i řídících jednotek.

Taky se nám nepodařilo vypnout hlášku "emergency call deactivated" (ale to neznamená že to nejde), a občas se objevuje hláška "engine need repair".

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator