Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkušenosti
TomasT
14.01.2014 09:40 - Re: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkušenosti
Za?iato?n?k
S tím plaváním mám v poslední době občas taky problém.
Zimáky (Wanli Snowgrip) mám třetí zimu, vzorek cca 5mm, předešlé dvě zimy naprosto v pohodě - subjektivně i objektivně.
Letos od listopadu, pokud je sucho, nebo pořádně mokro (dostatečně dlouho prší), tak je všecko taky v pohodě.
Ale když zaprší jen lehce, tak je to jak když jedu po blátě - jako by ty gumy najednou začaly být hrozně citlivé na ten namoklý sajrajt na silnicích. Auto se sice na silnici udrží, ale je to hrozně nepříjemné pocitově, prostě to pod zadkem plave - jednou najednou ujede o centimetr předek, jindy o centimetr zadek - nepředvídatelně, i při rychlostech do 50 ve městě.
Je letos na silnici víc bordelu? Nebo jsem z těch gum sjel kvalitnější vrstvu a teď jezdím po nějakých zbytcích?
Je mi zase divné, že na suché nebo čisté mokré silnici je vše OK - přitom na druhou stranu minulou zimu jsem si takového chování na čerstvě namoklé silnici nevšiml.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator