Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkušenosti
najk
12.01.2014 22:03 - Re: Zimní pneumatiky - netechnické povídání a zkušenosti
99
martinrx napsal(a):
S těmi Vraníky bych jezdil teda hodně opatrně - měl jsem jednou sadu (na lehčím voze) výsledek byl prasklý kord, nebo boule - už přesně nevím. Každá pneu se sjížděla trochu jinak - jízdní vlastnosti nemohu posoudit - jezdil jsem s pomalým autem pomalu. Nicméně od té doby už žádné protektory nedávám.
Moje žena měla Hondu Civic než jsme se vzali - známí jí tam obuli taky na zimu Vraníky - když jsem je sundával, tak jsem děkoval bohu že to přežila. jedna byla tak vyboulená že se sjela téměř durch - při jízdě nebylo nicmoc poznat a boule byla spíš zevnitř.
takže za mě - mohou mít protektory záběr jaký chtějí, ale já je považuju za nebezpečné.

jsem zpravidla slušně vychován, ale víš co?....... , přečti si vlákno a nech si své zaručené informace pro sebe, není mi dvacet a nemám první auto. I tzv. značkovou jsem reklamoval (boule cca po 200 km). Ja naopak znám už více lidí a navíc i z PPL a ti toho nalítají denně a i po dálnicích, takže si kup Danlopy do kufru si narvi Mišelíny a a na vozík třena Kumho........ Naše Vraníky mají legální označení indexu co do Rychlosti, tak i do hmotnosti, jsou testované tlakem, tak prosím nech toho, nebo zase se spustí lavina "zaručených, relevantních a ověřených info na vědeckém základě. Nechceš Vraníka, tak si ho nekupuj. Tato problematika tady již byla řešena a vyřešena. Děkují za pochopení. Jestli nemᚠkonkrétné info k jízdě na sněhu, tak prosím mlč. Děkuji uctivě.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator