Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
jruze
16.12.2013 12:15 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
U??vate?
vilous napsal(a):
Já jsem kupoval i od fyzické osoby i v malém bazaru i v AAA i v ESA. Nejhorší byl ten malý bazar, ale tam jsem zase z techničáku vyčetl minulého majitele a spojil se s ním a ten mi stručně řekl, jaké to auto bylo. AAA o mnoho nedorželi navrženou výkupní cenu starého protiúčtem, prodej nového ale OK, na poškrábané čelní sklo mi dali poukaz na výměnu.
ESA nabídli letos slušnou výkupní cenu starého, zda by dodrželi nemohu posoudit, nedal jsem ho protiúčtem. U mého auta měli skutečné foto, poznal jsem to podle opotřebení vypínače na rádiu. Nejlepší je jistě od fyzické osoby, ale je slabý výběr, já jsem šel do ESA protože tam prostě měli přesně to, co jsem chtěl - exclusive s pamětí sedaček a navigací, těch moc není.
Nikdy mi nic zásadního nelehlo brzy po koupi, nikdy jsem nebral najeté kilometry moc vážně, prostě jsem bral auto tak jak momentálně je.


To je sice pěkné,ale pokud kupuji auto se stavem tacho 140000Km a k tomu je uvedá cena a skutečnost je 260000Km(to je jen orientační - k tomu by se asi měl připočíst ještě xx Km naletých bez chyb - což může být i několik desítek tisíc Km) + malé nedostatky - místo xenonů obyč světla,auto po ráně (rovnáno na stolici),př.náprava v žalostném stavu atd... a cena 270000,- tak je něco špatně - Cena takového auta by se asi měla pohybovat jinde nebo se pletu? (toto je konkrétní případ jedné prohlídky ze stejného bazaru) Ale je to samozřejmě každého věc a jeho svobodná volba a po takové koupy se může stát že během krátké doby ho auto může stát stejně jak nové.
Kdyby se ta tvá příhoda stala třeba v rychlosti nad 100Km/h a auto šlo na odpis byl by názor stejný?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator