Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Anomalie antipollution
Stirius
03.12.2013 16:12 - Re: Anomalie antipollution
99
Ahoj. Takže po všech těch peripetiích (kdo mě tu sleduje, tak ví), jsem dospěl do této chyby. Servisák mi řekl pár věcí, na které se tu chci poptat plus něco navíc.

Říkal, že to vyhodilo chybnou směs a chybu ve třetím válci. Svíčky i cívky tento rok nové, tak tam asi chyba nebude. Ale co to testuje, tak je to zase v pohodě a nic nehapruje. Tak otázka zní, jestli to může být vstřikováním? Říkal, že mi vstřikování přehodí na jiný válec a pokud se to objeví znova, tak to tak poznáme.

Před tou chybou se to chovalo tak, že pořádně nebral plyn a když jsem přidal, tak jak kdyby neměl dost benálu, takže pak asi zdechl jeden válec a hodilo to error. Tak mi to přišlo...

Ale další věc, co napadá mě. Zresetoval před 2 týdny nastavení, takže auto si muselo vše najet a nastavit znovu. Jel jsem s tím primárně pořád na plyn, ale jak jezdím tady do práce a back, tak je to jen na benzín, na malé trasy. Tak nemůže být auto seštelované na plynovou směs a jak tam má benzín, tak mu to neladí?

Nebo jsem měl nějaké sračky v benálu? Ale bral jsem na benzince, kde jsem bral normálně i dřív. Faktem je, že to není asi žádná sláva ta benzinka, možná můžu zkusit změnit.

A co teplota, ta na to nemůže mít vliv, že je teď kosa?

Zítra si pro to jedu, tak pokud máte ještě nějaký nápad, co otestovat, sem s ním. Může si s tím ještě přes den pohrát.

Díky!

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator