Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Parkovací světla / C5II
jruze
03.12.2013 03:29 - Re: Parkovací světla / C5II
U??vate?
Qwik napsal(a):
No právě, výměnu na straně spolujezce jsem poprvé dělal cca 25minut.. už jsem byl vsteky rudý.. Chodit do Citroenu kvůli výměně žárovek pokládám za osobní slabomyslnost.
Dneska nemáme v ničem jistotu že to vydrží a je origo. Držel jsem se úvahy a vlastní zkušenosti, že žárovka se v malém nevětraném prostoru přehřívá, vibrace vozu dokončí zbytek. Možná by pomohlo navrtat vzadu ve spodní a v horní části prostoru parkovačky větrací otvory, ale to je proti mé zásadě nevratných řešení.
Kdysi jsem používal v předsíni pro označení vypínače LEDku s odporem zapojenou do okruhu vypínače.., svítila tam asi 13let, než šla při přestavbě spolu s vypínačem pryč. Proto jsem nabyl přesvědčení, že LED žárovka bude to pravé, má větší svítivost, míň ztrátového tepla a odolná proti vibracím. Jediná nevýhoda je, problém s vyzařovacími úhly a tím, že světlomet není na tento zdroj světla stavěn, není moc dobře využit potenciál této LED žárovky, proto ta úvaha o LED pásku.

Není problém tu parkovačku zastrčit,ale vyndat(když je připečená a že bývají obzvl᚝ když tam někdo nacpe nějaké obyč) Zastrčit dám si parkovačky a koukám kam to strkám(zepředu)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator