jruze
|
03.12.2013 03:29 -
Re: Parkovací světla / C5II
|
|

|
Qwik napsal(a): No právě, výměnu na straně spolujezce jsem poprvé dělal cca 25minut.. u jsem byl vsteky rudý.. Chodit do Citroenu kvůli výměně árovek pokládám za osobní slabomyslnost.
Dneska nemáme v ničem jistotu e to vydrí a je origo. Drel jsem se úvahy a vlastní zkuenosti, e árovka se v malém nevětraném prostoru přehřívá, vibrace vozu dokončí zbytek. Moná by pomohlo navrtat vzadu ve spodní a v horní části prostoru parkovačky větrací otvory, ale to je proti mé zásadě nevratných řeení.
Kdysi jsem pouíval v předsíni pro označení vypínače LEDku s odporem zapojenou do okruhu vypínače.., svítila tam asi 13let, ne la při přestavbě spolu s vypínačem pryč. Proto jsem nabyl přesvědčení, e LED árovka bude to pravé, má větí svítivost, míň ztrátového tepla a odolná proti vibracím. Jediná nevýhoda je, problém s vyzařovacími úhly a tím, e světlomet není na tento zdroj světla stavěn, není moc dobře vyuit potenciál této LED árovky, proto ta úvaha o LED pásku. 
Není problém tu parkovačku zastrčit,ale vyndat(kdy je připečená a e bývají obzvlá kdy tam někdo nacpe nějaké obyč) Zastrčit dám si parkovačky a koukám kam to strkám(zepředu) |
| |
| |