Qwik
|
03.12.2013 00:27 -
Re: Parkovací světla / C5II
|
|

|
63zdenda napsal(a): Proti těmto úpravám nic nemám,hezky to svítí,e je někdo mění jak na běícím pasu je moná ji zmíněná příčina výměna halogének holou rukou,nebo lacinejma,které asi nemají tak dlouhou ivotnost.
No právě, výměnu na straně spolujezce jsem poprvé dělal cca 25minut.. u jsem byl vsteky rudý.. Chodit do Citroenu kvůli výměně árovek pokládám za osobní slabomyslnost.
Dneska nemáme v ničem jistotu e to vydrí a je origo. Drel jsem se úvahy a vlastní zkuenosti, e árovka se v malém nevětraném prostoru přehřívá, vibrace vozu dokončí zbytek. Moná by pomohlo navrtat vzadu ve spodní a v horní části prostoru parkovačky větrací otvory, ale to je proti mé zásadě nevratných řeení.
Kdysi jsem pouíval v předsíni pro označení vypínače LEDku s odporem zapojenou do okruhu vypínače.., svítila tam asi 13let, ne la při přestavbě spolu s vypínačem pryč. Proto jsem nabyl přesvědčení, e LED árovka bude to pravé, má větí svítivost, míň ztrátového tepla a odolná proti vibracím. Jediná nevýhoda je, problém s vyzařovacími úhly a tím, e světlomet není na tento zdroj světla stavěn, není moc dobře vyuit potenciál této LED árovky, proto ta úvaha o LED pásku. |
| |
| |