Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Parkovací světla / C5II
Qwik
02.12.2013 23:52 - Re: Parkovací světla / C5II
Za?iato?n?k
najk napsal(a):
doufám, že se následně nebudeš ptát, proč to svíti i po zamčení auty měl jsem to taky, fungovala mi asi 4 měsíce, ty pacičky nejsou stejné jako na origo halogence, jsem zpátky na origo, jsem přítel origo věcí

LEDky v parkovačkách už mám asi dva roky zatím no problém. Faktem je, že jsem musel dát ten bajonetový základ z origo žárovek, protože u těch LED jsou ty boční výstupky nevýrazné a ve světle moc nedrží.. takže jsem přepájel zalepil odzkoušel a intaloval.. Jinak po vypnutí auta svítí také zadní pomocné brzdové světlo.., je to zůstatkový náboj v palubní síti, "svítí>mžourá" to asi tak 30 sekund. No jak tady někteří kolegové píší, že jim žárovky odcházejí jak ne běžícím páse, tak jsem po vlastní zkušenosti s výměnou posléze přešel na ledky, a mám klid. U ledek může dojít k poškození propájených spojů nosiče ledek a čip ledky a plošný spoj.. ale to se dá lehce opravit to není problém.. Dále mnou zmiňovaná úprava parkovačky vložením pásku je na uvážení každého, jestli na to má. Jsou úpravy, které tu mnozí prezentují, do kterých bych nešel, a to se pokládám za vcelku zručného. Rozhodně bych nešel do zásahu, který by nevratně poškodil světlomet, nebo jinou část vozu. Mohlo by se stát, že na technické prohlídce by mohli mít k parkovačkám pindy, ale byl jsem tam na jaře, a vše proběhlo bez závad..

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator