Qwik
|
02.12.2013 23:52 -
Re: Parkovací světla / C5II
|
|

|
najk napsal(a): doufám, e se následně nebude ptát, proč to svíti i po zamčení auty  měl jsem to taky, fungovala mi asi 4 měsíce, ty pacičky nejsou stejné jako na origo halogence, jsem zpátky na origo, jsem přítel origo věcí 
LEDky v parkovačkách u mám asi dva roky zatím no problém. Faktem je, e jsem musel dát ten bajonetový základ z origo árovek, protoe u těch LED jsou ty boční výstupky nevýrazné a ve světle moc nedrí.. take jsem přepájel zalepil odzkouel a intaloval.. Jinak po vypnutí auta svítí také zadní pomocné brzdové světlo.., je to zůstatkový náboj v palubní síti, "svítí>mourá" to asi tak 30 sekund. No jak tady někteří kolegové píí, e jim árovky odcházejí jak ne běícím páse, tak jsem po vlastní zkuenosti s výměnou posléze přeel na ledky, a mám klid. U ledek můe dojít k pokození propájených spojů nosiče ledek a čip ledky a ploný spoj.. ale to se dá lehce opravit to není problém.. Dále mnou zmiňovaná úprava parkovačky vloením pásku je na uváení kadého, jestli na to má. Jsou úpravy, které tu mnozí prezentují, do kterých bych neel, a to se pokládám za vcelku zručného. Rozhodně bych neel do zásahu, který by nevratně pokodil světlomet, nebo jinou část vozu. Mohlo by se stát, e na technické prohlídce by mohli mít k parkovačkám pindy, ale byl jsem tam na jaře, a ve proběhlo bez závad.. |
| |
| |