Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Žárovky denního svícení / C5 III
vilous
10.11.2013 11:18 - Re: Originál denní svícení / C5 III
99
No tak jsem dnes prorazil denní svícení. Mám tam normální originál žárovky, jen mi bylo tvrzeno, že jsou shořelé, protože ani přes diag nejdou zapnout. A ehhle, přes test ovladačů se mi je podařilo na 3 vteřiny rozsvítit. Jak píše PeLi o kousek výše, u jeho auta i v autorizáku si s tím nevěděli rady. No strávil jsem u diagboxu hezké odpoledne a závěr je ten, že programátoři v Rennes nepijí pastis, ale přímo nemrznoucí směs. Takže kdo má auto ze zemí, kde to nepotřebují (moje je I), tak to má nejspíš vypnuté.

Takže popíši jak to nahodit přes Diagbox (5.20). Výsledek se asi může lišit podle verze SW, já mám auto 2009/9. Ta menu si nepamatuji přesně. Ale musí se to udělat na DVOU místech, změna jen na jednom nevede k výsledku.
Obě místa začínají - oprava/BSI.
1. V podmenu Uživatelské nastavení se musí nahodit Denní svícení na ANO, Automatické rozsvěcení ANO, Světla samostatná, Spolu s parkovacími (budou svítit i zadní obrysovky). Zdá se, že by to mohlo fungovat, ale kulové, když se dá levá páčka na automat, tak nic nesvítí.
2. V podmenu Konfigurace/Ruční konfigurace/Osvětlení.. se musí nahodit, že automatické rozsvěcení světel je součástí osobního menu řidiče (levé kolečko na volantu). V ten moment přestane fungovat hlasová signalizace blikačů. Fakt si nedělám srandu, stěžují si tady na to uživatelé v jiném vláknu. Takže z menu řidiře zafajfknout pužívání denní světel a vyzkoušet to. V poloze automat na levé páčce svítí denní světla, při zakrytí čidla u zrcátka se rozsvítí hlavní. No a nyní zase zakázat ovládání denních světel z řidičova menu a začne fungovat klapání blikačů.

Amen

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator