Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: LPG - pre a proti
vseved
08.11.2013 23:17 - Re: LPG - pre a proti
Za?iato?n?k
Rio11 napsal(a):
..... Obecného ohrožení se nebojím, znám stovky aut na LPG které nemají žádné kontroly, a nikdo je nekontroluje. U benzínového auta také nedělᚠrevize, jen STK a přitom benzínové páry dokážou bouchnout a hořet jako plyn. Plná nádrž benzínu když hoří tak je to masakr. A podle tvého posledního příspěvku usuzuji, že mít všichni lidé názory jako ty, tak jezdíme ještě na koních. Trocha důvěry v nové technologie by neškodila.

1) Zastav se v Mladé Vožici, tam je jeden pán který měl stejný přístup ke revizím LPG do té doby než mu před 4mi roky auto chytlo (naštěstí mezi poli - takže zničilo jen autobusovou čekárnu). Od pojišovny nic, jen od soudu 6měsíců podmínku, 2 roky papíry v čistírně, a zaplatil veškerou škodu. Přesto že měl obě pojistky tak havarijku mu pojišovna neuznala a z povinného ručení sice zaplatili vzniklé škody ale pak veškeré náklady na něm vymáhaly. Neměl platnou revizní prohlídku - STK a Emise staré asi 6měsíců.

To Jruze: Nesouhlasím - podle mně je největší zápor LPG v jeho montáži do kvalitních benzínových motorů. Zajímavé je že spousta řidičů tvrdí že by si do vozu nedali ani plynové vzpěry z druhovýroby a pak zjistím že mají LPG dobastlený nějakým dovedou bůh ví odkud. K tomu jen taková maličkost: vezl jsem známého do servisu v Rakousku a tam se rozčilovala dáma (měla C5 3.0 benzin), že je to strašný, nebo jsou už 4servis kde s tím autem je a že to pořád prská a nejede. Servisní technik (asi její známý), jí řekl: "Jó pořídila jsi si ušlechtilého plnokrevníka a krmíš ho šlupkama z brambor, tak se nediv ".

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator