Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
jruze
31.10.2013 22:08 - Re: Spotřeba - všeobecně
U??vate?
Rio11 napsal(a):
Plyn se mi vstřikuje kapalnej do sání. A doopravdy není cítit ani v autě, ani v garáži když tam auto stojí, ani nikde kolem. Je jasné že když otevřeš nádrž smrdět bude, ale LPG je uzavřený okruh a prostě ven se to nesmí dostat. Pakli že ti to smrdí, tak mᚠprostě a jednoduše někde únik plynu. Žádné že to zůstalo v sání, nebo podobné nesmysly. Když smrdí tak je to chyba a někde to utíká.


No dělám auta 40 let a LPG mi prošlo rukama mocx - takže znovu vstřik vstříkne do sání plyn- motor ho nasaje do válce a svíčka ho zapálí. No a pokud vypneš zapalování jediná změna která proběhne je že svíčka nezapálí - čili je plné sání a váce které mají pálit - opradu jsi si jistý že je sací trakt hermeticky uzavřený (tlakovej okruh plynu ano) a vzhledem (nevím přesně % poměru - už si to nepamatuji smradlavého plynu tuším 2/3) k tomu že zůstane tento plyn v sání se rozšíří do prostoru a nedej bůh sundavat hadice sání nebo podobné komponenty - věř že je toho plná dílna.Pokud by tomu bylo jinak tak by ten systém musel převídat kdy budu zhasínat a kdyby napřed zavřel plyn vyhodí to chybu.Nebo si to zkus po zhasnutí sundej hadici sání a škrtni u sání zapalovačem - dej někdy vědět jak to dopadlo
Jinak jsem měl i atestaci na montហBRC systému.( a ve svém jsem měl lováto,BRC s počítačem a nějakého holanďana )
Ještě dodám že kvalita plynu je právě daná poměrem propan - butan - jestli si to dobře pamatuji tak butan je bez zápachu a vysoce výbušný(větší % lepší kvalita)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator