Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
jruze
31.10.2013 20:30 - Re: Spotřeba - všeobecně
U??vate?
Rio11 napsal(a):
Mám ve firmě 3 auta na LPG, moje auto je také na LPG, soused automechanik má v rodině 3 auta na LPG , takže si myslím že mám kde srovnávat a porovnávat.
Takže zaprvé : každý kdo má LPG ví, že start je vždy na benzín, tím pádem čím častější starty tím větší spotřeba BA. Zadruhé : Náchylnost na vynechávání motoru, to snad bylo před dvaceti lety u stodvacítek na domácí montហLPG. zaručuji ti že v současné době je něco podobného dávnou minulostí. Zatřetí : Životnost nádrže LPG deset let je trochu problém, ale deset let, to na novou LPG ušetří. Membrány, filtry - spotřební materiál, stejné jako filtr benzínu. Svíčky dobrá, jsou třeba častěji nové, motorový olej ?? co jako ?? vydrží déle než u benzínu. Častější servisování, jako proč ?? Servisuji jako každé jiné auto. Problémy s LPG nemám, mám perfektní zařízení a skvělého servismena. Začtvrté :Nikdy jsem necítil LPG v autě ani kolem něj. Pakliže se to stane znamená to že je něco rozbité, v žádném případě to není normální jev, mě se to nikdy nestalo. A za páté malý dojezd na nádrž, Cha Cha Cha za tu úsporu peněz mě to stojí. Najedu na nádrž LPG 500 km a to mě stačí ke spokojenosti. Tak teď mi řekni co jsi měl za staré LPG systémy, že mᚠtak negativní zkušenosti ? Já nemám žádný problém a chrochtám si blahem když platím na pumpě.


Mᚠpravdu - jen mi prosím vysvětli kam se ti vstřikuje plyn - pokud přímo do válců nemůže být cítit , pokud ale do sání tak jak docílíš aby to z toho sání neuniklo,nehledě na to že celej systém sání kam se plyn dostane načichne(ale není to nic závažného a v kabině to opravdu cítit není nebo nesmí být.Jezdí mi sem dost aut na LPG a cítím všechny(v uzavřeném prostoru) - je to jako když se postříkᚠvo%navkou - taky jí cítíš i po nějaké době(leda že jezdíš na jeden z nich - nevím teď který je cítit jestli propan nebo butan - tuším že butan není cítit.Garantuji ti že i rok prázdná,otevřená nadrž bude smrdět po plynu(benzinová a naftová také). A měl jsem několik aut na LPG a několik systémů - jen tvrdím že C5 na to není zrovna moc stavěná- jinak úspora tam je jen F. moc benzíny neumí a nechápu proč nedělali šestikvalty- podle mne je to nedostatek.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator