Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Spotřeba - všeobecně
STRUCTOR
30.10.2013 11:39 - Re: Spotřeba - všeobecně
99
Darja napsal(a):
Nikdy nemá být LPG cítit. Pokud je správně seřízené, pokud mᚠauto po revizi, bez úniků, nikdy nemᚠcítit LPG. Když jej cítíš, mᚠproblém. Tohle už není 120tka na plyn, která smrděla LPG furt.

P.S. Ten dojezd mě fakt netrápí, na benzínovou nádrž najedu 600-700 km, na LPG 350-450 km...


Souhlasím, že plyn by v autě cítit neměl. Ale někdy prostě cítit je i když k tomu není důvod, netuším zda jde o zůstatek v sání či výfuku, možná drobný unik ze vstřikovačů, neřeším proč, možná jsem na to jen alergický, ale prostě to někdy cítit je a nic se s tím nedá udělat, což mi vadí.
Neřešíš dojezd protože jedeš na benzín? Mno, já myslel, že smyslem provozu na LPG je ušetřit nějaký kačky právě tím, že na benzín nejezdíš. Abych pravdu řekl, já nevidím důvod mít auto na LPG abych pak kvůli malé nádrži (dojezdu) jezdil na benzín a ještě si nalhával jak je to výhodné. Proto jsem holt musel pořád tankovat. Při provozu po Praze každý druhý den, cestou na dovču třikrát za cestu tam, třikrát za cestu zpět...ale, tím právě bylo dosahováno úspornějšího provozu. Je na každém, zda mu to vyhovuje či nikoliv, a jak již jsem řekl, jsou vozy (motory) co za to stojí.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator