HELLMUT
|
27.10.2013 16:26 -
Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
|
|

|
A jedeme dál.... 
Ona ta 1.6 třeba nebude tak patná ale do C5 je to slabota. vagr má sluební Berlingo 1.6HDI nejslabí verze a najel přes 200 000 bez ádného problému !
Věc ojetin je věc českého mejdství, kdy kadý ojebává kde můe.Já koupil první moje auto BX 1.4 TGE v českém bazaru v roce 1998 za 80 000.- Tenkrát jsem nic nevěděl a touil po BX A později jsem se dozvěděl, e jsem za to dal hrozně moc peněz.Auto bylo pěkné ale pořád se sr...Dalí dvě BX jsem kupoval u po 20 000 a byli na tom lépe.Vechny tři byli dovoz ale ty poslední dvě byli přímo od dovozce a byli v podstatně lepí kondici.Pro Xantii jsem si jel sám do Hanoveru.Byl to nějaký Arab,choval se velmi sluně.Auto stálo 2500.-eur.(byl to rok 2006 a auto rv.1998)A doma jsem zjistil, e asi bylo bourané,nebo u řidiče byl vařený pant dveří,palubka má z kadé strany trochu jinou mezeru od sloupku.Ale za těch 7 let jsem najezdil přes 150 000 km a bez větích investic.Mám jí do dnes a jsem s nákupem maximálně spokojen.C5 mám z loňského léta,taky individuální dovoz.Byli jsme tam s Růou a auto je zatím boí ! Take já u si u nás v bazaru nekoupím ani tříkolku pro dítě.
Jinak co jsem tak vypozoroval tak to Německo a handleři taky není nedotknutelné a bez chyb.Ale myslím si, e tam se spí nemanipuluje s tacho ale opravují drobné ukance .Němci jsou ve směs pojitění a auto jde hned pryč.Vezme ho handler dá do kupy a prodá.Pak u zálei na tom řetězci co se děje dál.Jako e ho od nás někdo koupí ,sundá 100 000 z tacha a s velkým výdělkem prodá.Mě pořád vrtalo hlavou proč ta má C5 byla tak levná (5900eur) ale zatím jsem po roce na nic nepřiel.Tenkrát kdy jsme jí kupovali s Růou tak diagnostika hlásila patný tlak na turbu,nakonec to bylo jen čidlo.Moná Němci řekli v servisu cenu nového turba tak jí hned raději prodal.Cestou domů a po pár km v Praze se mi uvolnili rouby na přední nápravě .Jarda na to koukal jako blázen jak je to moné,e kdy je chtěl na svém autě povolit tak to nelo...
Je tedy moné, e se s tím autem přeci jen něco dělo(také byl prasklý plast pod nárazníkem na kterém drí AFIL) ale do dnes jsme tam nic jiného nenali ,jezdí super a neměnil bych za nic!
Kdy mě to vrtalo hlavou, tak jsem koukal na německé recenze handlerů .Docela mě to v kontextu s naimi bazary rozesmálo!Němčouři si stěovali e handler je neseriozní,e tvrdil e auto je po nekuřákovi a byl pinavý popelník,nebo e auto mělo ojeté gumy a bylo jim řečeno e to je gut 
Asi by se ourové měli vydat na nákup sem k nám |
| |
| |