Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nabídky autobazarů v ČR/SR
jruze
27.10.2013 11:47 - Re: Nabídky autobazarů v ČR/SR
U??vate?
vilous napsal(a):
Proboha C5vyskov - vzpamatuj se!!!
Já jsem si prošel tvé příspěvky od 2010 a ty jsi nezadělal jen toto vlákno, ale nenápadně i nějaká další svatou válkou proti kupování ojetin.

Opakováno několikrát jen včera "Kupování ojetin je nesmysl". Jak toto může někdo napsat? To jako zrušíme autobazary?

Sám se ale chovᚠzcela jinak. Koupil jsi ojetinu za 30% ceny nového, kdyby ses podíval na tento web, tak bys nikdy nekoupil nejzoufalejší motor. Podle popisu chyb ho někdo před tebou asi silně tunil (to dělají obvykle majitelé 1.6) a když ho totálně oddělal, tak ti to prodal. Vyměnil jsi v tom i ty díly, které snad ani v autě nebyly za strašný ranec, ale sám se chlubíš, že vzhledově je to jako nové.
Když jsi měl 200 000 Kč, proč jsi nekoupil novou Dacii?? místo nějaké jeté C5??

Tvé opakované rady (nejde to mít za omyl, jsou fakt mnohokrát opakované) jsou koupit raději "luxusní golf" než jetou C5. Pak na stránkách VW začneš doporučovat, kdo nemá na nový golf, raději luxusnější fábii... No v tvém ideálním světě se všichni sejdeme v novém nissanu micra, budeme na sebe blikat a zlikvidujeme tu autobazarnickou pakហjak dělnickou třídu.

Přitom je to tak jednoduché - lidé kupují ojetá auta prostě proto, že na stejné nové nemají nebo mají, ale nechtějí to na tento účel dát. A ekonomicky je to navíc výhodné. Já jsem koupil minulé auto za 130, dal do něj za 4 roky na dílech kolem 40, to se mi vrátilo při prodeji...a tak dokola. Za cenu nového takto otočím těch jetých třeba kolem 5, což je desítky let vození si zadku v pohodlném autě. Jen jsou s tím holt starosti, ale to snad každý ví.
Navíc nové ztratí 20-30% ceny vyjetím z brány prodejce. Stačí si představit, jak ve vratech prodejce pálím třeba 200 000 Kč a je to názorné.


Ojetiny samo ano,ale holt se z důvodů vyčů...sti a nenažranosti mnoha dovozců a prodejců musí hodně vybírat - přitom by to bylo jednoduché(ztráta koncese pro bazar a pořádná pokuta a až za katr a on by si to skoro každý rozmyslel) jenže nestočíš Km - budou menší zisky - zaplatíš méně na daních, tak proč by se s tím naši zákonodárci zabývaly - vždy jsou to i jejich prachy a z následných oprav mají zase něco a oni tam nekupují tak co.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator