Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Pískání předních brzd
igok
26.10.2013 21:48 - Re: Pískání předních brzd
VIP
Sindy napsal(a):
Dnes jsem mluvil s mechanikem, kterého jsem náhodou potkal při návštěvě na Žatecku a ten mi řekl, a vyzkouším vyčistit a promazat plovoucí třmen, že i to by mohlo pomoci. Pískají mi při dobržďování a mám tam téměř nové kotouče i destičky ( max 2000 km) a tuším že mi v servisu tvrdili že Valeo.
Má někdo nějakou radu, která by mi při práci byla ku prospěchu ?

ak si cital cele vlakno tak uz asi tusis co ta caka. Budem sa asi opakovat, je to totiz opisane v druhom clanku tohoto vlakna.
Ja by som zacal kontrolou a upravou starych platniciek, cize prebrusenie dosadacej plochy smirglovym papierom a uprava hran a vypilovanie stredovej drazky pilnikom a pilovym platkom na zelezo (odporucam dva plátky na železo vedža seba). Tvar upravenej platnicky by mal vyzerat takto .link. Ak to nepomoze nasleduje vymena platniciek a dalej aj kotucov. Osustruzenie by som uz z hladiska bezpecnosti neodporucal, lebo ak je kotuc uz jazdeny, tak vacsinou po osustruzeni do hladka dosiahnes min hrubku alebo menej a tam hrozi ze v krizovej situacii prehrejes kotuc a zlyhaju ti brzdy.
Pri tych tvojich 2000 km na novych brzdach by som povedal ze upravit tvar platniciek by mohlo stacit.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator