Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Jízda v C5 III
jruze
26.10.2013 17:54 - Re: Jízda v C5 III
U??vate?
vilous napsal(a):
SQT - zlatá slova. Jezdím už přes 35 let (bez nehody!) a mám tedy zažité podvědomé reakce. Jakmile vidím, že já to dobrzdím a naopak mohu brzdu trochu povolit, tak čumím do zrcátka, jak bojuje ten za mnou, většinou se totiž dá na poslední chvíli uhnout (lépe k pangejtu) a on by to napral do toho přede mnou nebo by dostal 5m navíc to nějak ustát. Ale chci mu dát včas info a to tlačítko není zrovna intuitivně. Ve všech mých minulých autech bylo na zhruba stejném místě a ten grif se blbě přezvyká.

Kontrolním tlačítkem se dá podobně jako u předchozích verzí vypsat jen chyba, která momentálně způsobuje rozsvícení kontrolky Service. To naštěstí prdlé žárovky nedělají. Takže mně to hodí pohled na všechny pneu, dojezd do výměny oleje a nápis No Fault.

robo - viděl jsem ruské klipy na youtube, že klakson jde spustit razantním úderem pěsti kdekoli na pevnou část volantu, ale osobně to zkoušet nemíním.


Už od C5I mají automatické rozsvěcení varovek při silném brzdění(volitelná fukce - musí být aktivní) takže pokud prudce brzdím automaticky se aktivují varovky tím upozorním auto za sebou - pokud stojím nebo volně dojel - dojíždím mohu tu ruku natáhnout i na blbě umístěné tlačítko které se jim fakt moc nepovedlo,ale zase na něj dosáhne v pohodě i spolujezdkyně která může pomoci zaneprázněnému řidiči (pokud tedy zrovna neleží v klíně - to je potom opravdu blbej přístup pro oba

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator