Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: problém s 4hp20
Darja
26.10.2013 07:23 - Re: problém s 4hp20
99
Stirius napsal(a):
Pokud bod 1, co s tím udělat? Ten odlučovač jsem viděl, jak jsem to měl otevřené a dle mě tam šlo oleje docela dost. Ve váze u klapky jsem měl prakticky malou kaluž olejovou. A ta tam zůstává asi pokaždé, jak dojedu.

Pokud bod 2, jde o ty kroužky nahoře, jak oddělám dekl a je tam to těsnění? Co jsem taky měnil? Co s tím?


tak za prvný, už si fakt založ téma s názvem "vydejchaná V6 nejede". Sem to nepatří tak úplně, ju? Kluci se tu už kaboní

Odlučovač se dá jen koupit, já ho nikdy nerozebírala, nevím, co tam je za problém. Měl by tam asi být nějaký zpětný ventil, ten se někdy zasekne a pak to fičí do sání víc, než by mělo (ale to je praxe u jiných aut, já tohle ještě na žádné V6 nerozebírala).

Za druhý, myslím pístní kroužky, nevím, jaky jiný kroužky myslíš ty, jestli ty myslíš gufera ventilů, to by ti motor olej žral.

Furt si neřekl, kolik oleje ti mizí, to je docela důležitý info.

A za druhý, neřeš NÁSLEDKY, ale řeš PŘÍČINY! Když vidím, že je váha zasraná od oleje, tak jí jen nevyčistím, ale zapojím závity a řeším, proč se tomu tak stalo. Olej v sání prostě být nemá, tak se mají dostat pouze výpary z klikovky či ventildeklů kvůli zeleným kytkomrdům. Oleje by tam mělo jíd doopravdy minimálně.... já jsem včera ještě koukala na mojí olítanou V6 a já tam mam sice lehoučkej mastnej film, ale já to nikdy nečistila, ani sání, ani hadice, tak to tam už asi za těch 12 let se nastřádalo.
Zkus klapku znovu vyčistit odmašovačem, nech jí vyschnout a vyzkoušej to. Možná to ještě přežije a pak se vrhni na pátrání po oleji a založ si to další téma

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator