Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Citroen DS5
Darja
25.10.2013 09:35 - Re: Citroen DS5
99
Milánkové, nejsem blázen. Bohužel mám v plánu spíš Volvo XC70, než DS5, cena stejná, ale rozdíl propastný. Bohužel, v tomhle mám jasno a vím, co za peníze chci. DS5 je krásný auto, ale podle mě zůstalo ve fázi konceptu a množstvím chybiček. Nemluvě o tom, že DS5 je hodně špatná investice, jeho cena bude rychle padat právě kvůli problémům, které zmínil Jruze.
Chtěla jsem ho moc, hlavně si to vyzkoušet. Trochu mě to zklamalo, přeci jenom, když se rozhodnete pro takový krásný pokus, co stojí jako garsonka v Praze, tak máte velká očekávání.

Poježdění je s tím krásné, servisovat to nebudu muset, to auto je Citroënu To si budou servisovat oni, a plakají po pár tisících.

Každý nový auto je paskvil, který má svoje díly, narvaný technologiemi, které nejsou s ničím shodné. Dělám v nových autech už dlouho a vím, že každý nový model a každý facelift znamená i nové díly. Naprosto nechápu, že vozidlo, které prošlo faceliftem a je krom pár doplňků v exteriéru shodné z předchozí verzí, má jiná čelní skla (resp. objednací čísla). Proč to dělají? Asi jen proto, abychom se na aftersales nenudili.

A bude hůř soudruzi.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator