vilous
|
20.10.2013 20:31 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
K ivotnosti podvozku a dalích dílů nech se vyjádří povolanějí, já za 4000 km s X7 nemohu vyhodnotit.
Ale co mohu porovnat hned je interiér. Na C5 I jsem projel od 130 do 220 000 km. Nyní mám na nové tak 180 000, čili opravdu mohu srovnávat.
C5 I interiér při 180 jetý fest. Ta pogumovaná madla je trest boí, řidičovo bylo tak olezlé, e jsem ho vyměnil. Ovladače oken a zrcátek - bída a nic moc se s tím nedalo dělat. Sedák řidiče se blíil prooupání. Na nohy mi padal filc s tím světýlkem na pedály. Za palubkou furt něco drnčelo. Řadící páka oumtělá a popraskaná koenka. Věnec volant varhánkovatý, váhal jsem nad potahem...
X7 interiér při 180 - nedá se poznat od nového auta. Dokonce jetě voní novým autem. Tady fakt na provedení a materiálech zamakali.
Uitná hodnota - hovoří pro starí verzi. V nové chybí uplíky pod sedákem, do dveří se půllitrová flaka sice narve, ale nic moc, v madlu prostoru dost, ale spolujezdec přiel o madlo, pokud tedy nejsou milenci. A subjektivně trochu méně místa v nové na kolena vzadu. U nového ale fantastická přední sedadla, stavění výky bederní opěrky a samostatný sklon ramenní části - to nemají auta za tři mega! |
| |
| |