Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Chiptuning
jruze
27.09.2013 09:53 - Re: Chiptuning
U??vate?
yerri napsal(a):
Technicky je to možné! To platí pro všechnu elektroniku a odvětví průmyslu. Všeobecně je známo, že se firmám daří, když vyrobí výrobky, které pojdou hned po záruce. Mám potvrzeno od známého, který dělal ve firmě na instalace výtahů. Měli naprogramované poruchy, aby mohli dojíždět na servis. Poruchy měli dokonce rozdělené časově dle lokalit.

Otázka je, jestli by to mělo význam i u firmy na chiptunning, která se zaměřuje pouze na vylepšování výkonu.
Potom kdyby nahraný soft aktivoval některou z poruch, člověk by jel do normálního servisu. A přišlo by se na to při opravě???

"Kurvítka" v autech už jsou instalované od výrobců. Navíc hodně lidí bourá... Tak si myslím, že mají autoservisy práce všude dostatek.


To co píšeš má logiku v případě že by to někdo skoumal,ale to se moc neděje -ve značkovém jak vykazuje jednotka problém přehrávají soft a když je v ní zásah mění jednotku - za ranec a to většina lidí nehodlá investovat.A přiznám se že kolikrát mám tisíc chutí majitele takto upravené jednotky poslat a nebo pošlu k tvůrci.Závěr je takovej že upravená jednotka nejde přehrát origo softem a ZN servis řeší výměnou a neznačkovej si s tou úpravou neví rady - takže to končí u tvůrce kde navrhnou nejnižší cenu opravy.Poprvé jsem se s tímto setkal asi před 10.lety u taxametrů na leasing tam byla nakonfigurovaná blokace na pár dnů po termínu splátky (kdy se zablokoval pokud nedostal splátku ho majitel neodblokoval)A ještě jsem neslyšel že by někdo protáhoval ŘJ antivirákem(a jakým)Tím nechci říct že to dělají a nebo všichni dělají - jen se ke mně tato informace dostala.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator