Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Odemykání
jruze
14.09.2013 15:12 - Re: Odemykání
U??vate?
vseved napsal(a):
Návod Citroenu nefunguje ani u mého ani u ženina auta (obě C5 I). Na displeji se nic nezobrazilo. Aktivaci klíčku musím dělat:
Zamknu auto klíčkem, ponechám klíček v zámku cca 15s, odemknu, vyjmu klíček, zamknu DO, odemknu DO. jen jednou jsem to musel opakovat. Tentýž postup musím použít po odpojení a připojení autobaterie.
Jinak jsem zkusil změřit vyndanou baterii a měla ještě 1.3 a přesto již DO nefungovalo. Možná proto ji počítač nenahlásil.


Nechápu smysl této operace bo v zámku není žádný snímač(alespoň co se týká dálky) - po odpojení autobaterie není potřeba nic(aku odpojuji při spoustě oprav a nikdy jsem nemusel dálku učit)-po odpojení a opětovném připojení autobaterie jen počkat než si jí auto načte (a imo) to dělám tak, že zkouším odemykat a zamykat dokud to nejde(řádově do 5. až 15.vteřin). Dálku jen po odpojení napájení dálky a to jen pokud se nestihne vložit novou baterii v nějakém časovém limitu - tuším že 5.vteřin. to je můj postup a fungující na všech co jsem kdy tu měl a musel odpojit aku (ramena,airbagy,BHI a jiné napřímo napájené spotřebiče v C5)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator