Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: problém s 4hp20
Stirius
28.08.2013 15:16 - Re: Automatická převodovka AL4 - nouzový režim
99
Jumep mi přes phone řekl, co má ten "technik" v servisu vyresetovat. Hm, sání jako takové jsem dával pryč při výměně cívek (těsnění jsem samozřejmě neměnil) a jak si pamatuju, tak mi někam vypadlo i těsnění k jednomu šroubu. Jinak jsem to čistil tím stříkacím čímsi a jen jsem hodil pryč ten černý kloub a mám kam stříkat. Může mi to celé haprovat skrz těsnění?? Hmhm. Zkusím zagooglit, jak to tam vypadá a jaké se tam dává. Přes víkend bych se k tomu na bečce mohl dostat.

Edit: nemůžu najít, co kde tam vyměnit (a kde náhradu sehnat). Vidím návod na tohle .link. dle toho jsem i dělal výměnu.

Edit 2: Našel jsem něco na Xsaru. Jestli jde o tu škrtící klapku, tak tu vyndával ven Jumep a čistil. Ale těsnění tam nové určitě nedával, bych si všimnul .

Jako ono to asi celé bude haprovat (minimálně cukání jak blázen při studeném motoru) kvůli vzduchu asi, jen nevím proč a co s tím. Co se týká gearboxu, no, to je otázka, jestli to může být propojené...?

Edit 3: a co tohle? To mi připadá jako stejný problém u mě, ten post od jendadasova... .link.

Dále mě zaujala jedna věc, jestli jsem si neomrvil lambdasondu? .link. Viz: "
POZOR!! POZOR!! Pro tento test používejte jen sprej bez silikonu a nebo molibdenu !!! Jinak nadobro odděláte Lambda sondu - tyto látky nemá ráda!!!!!" Už nevím, čím jsem to prostříkal...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator