Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Nová C5 IV.
Tony_Z
20.08.2013 11:29 - Re: Nová C5 IV.
99
artsvec napsal(a):
Podívejte se na C4 první generace, 5dveřová má zcela jiný zadek než 3dveřová a kdyby tímto způsobem byla udělána C6 kombi, tak bychom se ještě divili jak hezký by to byl kombík.


Ale C4 kombi není a nebyla. Pouze coupé, hatchback a sedan. Coupé je dokonce o malý kousíček delší než hatchback.
Velikost kufru:
coupé: 314l
hatchback: 320l
sedan: 513l

C6 bez toho svého zadku by již nebyla C6, leda by mezi B a C sloupkem přidali 40cm a ve prospěch kufru to prostě protáhli. pokud by udělali kombi, tak by z toho byl určitě stejně nechutný paskvil, jako všechny zmiňované kombíky (a další) DS, CX, XM, BX, ZX, Xantie. Všechny tyto kombajny vypadají, jako by soudruzi měli sedan/liftback (nebo hatchback) a teprve po roce začali přemýšlet, jak na napařit větší kufr, nakonec jsou z toho nevzhledné krabice přivařené k původní kastli. Jediné, co se jim upřít nemůže je to, že skutečně prostornost je veliká. První designove skutečně hezký kombi(break), co se jim povedl je C5 III. (to můj názor)
A k C5 IV - nevěřím toho, že by se Citroen vzdal hydrauliky, jen bude zřejmě limitovaná. Základ by byly pružiny a hydraulika třeba pouze k verzi exclusive jako příplatková výbava... Ten kdo kupuje základní výbavu pravděpodobně stejně nevyžaduje pohodlí. A ten, kdo pohodlí rád, tak chce mít v autě vše a připlatí si za to.

Edit: Breaky se jim nedaří (dle mého), ovšem Picassa jsou hezká (jen C3 je taková, že nevím, co si o ní mám myslet )

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator