Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Děsy na cestách
Zbyňa
14.08.2013 20:59 - Re: Děsy na cestách
99
@Rimmer - Já hlavně prostě nechápu smysl tohoto počínání když na to mám auto a chci se vyřídit, jdu na otevřený dny na okruh. Předjíždění přes plnou mi nevadí za stejných podmínek jako ty píšeš. Pokud nikoho neohrozí je to jeho věc. Nikdy jsem neměl v úmyslu někoho moralizovat, aby jezdil podle pravidel...

@Henry myslel jsem situaci na dálnici vzhledem k tomu kličkování. Právě tím jak to seka přes tři pruhy ze strany na stranu, tak ho někdo ani nemusí vidět, prostě mu tam vlítne a borec v tom bramburáku může být klidně Fitipaldi a jsou všici na sr**ku.

Specialitou jsou ministři, kteří mají pocit, že je musí všichni pustit. Častá situace na D1, kdy v levém pruhu se vytvoří několikasetmetrová kolona jedoucí těch 130 (protože vepředu někdo nechce mezi kamiony a není ochotnej jet rychleji v tempu služebních vozů). Přiletí pán, nalepí se na kufr, má levej blinkr a blíká dálkovejma. Kam ho mám pustit? Stejně je předemnou 30 aut, který ho nepustí, tak proč bych se cpal mezi ty kamiony, když pak pojedu rychleji a jak bude příležitost, tak pustím... Jeden teda vydržel takto blikat, troufnu si říct, několik minut, tak jsem teda zajel mezi kamiony, nechal ho předjet, vrátil se za něj. Dal jsem levej blinkr, a začal na něj blikat a mě pustí. Pochopil to a viděl jsem v jeho zrcátku, že se směje a mával mi zpět. Ale občas tyhle postupy nechápu, člověk se stejně nikam nedostane.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator