vilous
|
08.08.2013 07:47 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Take jsem (zatím?) nadený čerstvý majitel C5 III. Včera jsem to poprvé prohnal. Take zkuenosti. Prodej velmi korektní, nemám výhrady. Po pár km kontrolka service - není snímán tlak v pneu. Tak jsem se stavil v Autoportu (mám to 500m z domova) a páni během chvilky napárovali ventýlky. Minulý majitel Ital tam frknul zimní pneu a u se na to vykalal. Byl tam klid, tak mi projeli historii - ve sedí. I to veobecně zkoukli a zatím známé kiksy jsou trochu zamlené obě mlhovky (a to to měsíc stálo na slunci v bazaru) a trochu blbě poskládané ty plasty pod motorem - chce to pár těch plastových roubů... Pánové v Autoportu auto poznali, byli tam s ním bazarníci před pár týdny zkouknout auto a projet historii .
Mám exclusive, tak jsem naden z koených sportovních sedaček s pamětí (bude řídit i dcera). Je sranda to sledovat, jak se to v 7 směrech vrtí, kdy se to mění na jinou pamě. Elektrické otvírání kufru je spí frajeřina. Kdy člověk blbne kolem auta, tak to spadne do economy modu a stejně to nejde ovládat. Navigace MyWay - musím se podívat po aktualizacích a zda je četina, ale anglina mi nevadí. Je to na SD kartě. Měl jsem moná lepí NAvigon N70 Premium Live, ale 2 navigace v autě samozřejmě mít nebudu. |
| |
| |