Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
naspo
03.08.2013 21:36 - Re: Koupě Citroenu C5
99
Omlouvám se všem, koho bych se nějak dotknul, chtěl jsem se jen zeptat na zkušenosti s tlumičovím podvozkem, nebo spíše slyšet argumenty proč se jej vyvarovat. Sám jsem měl Xantii I a byl jsem nadmíru spokojen s hydraulikou i když to byla jedničková řada a ještě ji padala prdel, ale je tomu cca od roku 2005 co jsem si pořídil pažouta a pak 2009 Volvo. Tak mne prosím nekamenujte že jsem opustil řady spokojených řidičů francouzských strojů, ale po tom to úniku k jiné značce jsem se o hydroaktiv více nezajímal a dá se říci že po zkušenostech s našema silnicema a počítám spíše že budou ještě horší a ještě z důvodu vozu z roku 2004 se poohlížím po změně vozového parku. A jelikož se poohlížím zarazilo mne jak byl podvozek s tlumičema srovnatelný s minulostí s hydraulikou, a co jsem zatim potkal vozy, které se mi líbily a byli v manuálu (automat nechci) tak jsem neviděl hydroaktiv s takovou výbavou. Tak uvažuji jen pro a proti, neříkám že že kupuji hned první co potkám. Proto jsem i dal požadavek zda někdo neviděl něco hezkého kolem roku 2008-2009 a někde do 250,000,-Kč
Na názor na pneumatické odpružení není možné srovnávat, né zhlediska odpružení ale z důvodu poruchovosti.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator