naspo
|
03.08.2013 21:36 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
Omlouvám se vem, koho bych se nějak dotknul, chtěl jsem se jen zeptat na zkuenosti s tlumičovím podvozkem, nebo spíe slyet argumenty proč se jej vyvarovat. Sám jsem měl Xantii I a byl jsem nadmíru spokojen s hydraulikou i kdy to byla jedničková řada a jetě ji padala prdel, ale je tomu cca od roku 2005 co jsem si pořídil paouta a pak 2009 Volvo. Tak mne prosím nekamenujte e jsem opustil řady spokojených řidičů francouzských strojů, ale po tom to úniku k jiné značce jsem se o hydroaktiv více nezajímal a dá se říci e po zkuenostech s naema silnicema a počítám spíe e budou jetě horí a jetě z důvodu vozu z roku 2004 se poohlíím po změně vozového parku. A jeliko se poohlíím zarazilo mne jak byl podvozek s tlumičema srovnatelný s minulostí s hydraulikou, a co jsem zatim potkal vozy, které se mi líbily a byli v manuálu (automat nechci) tak jsem neviděl hydroaktiv s takovou výbavou. Tak uvauji jen pro a proti, neříkám e e kupuji hned první co potkám. Proto jsem i dal poadavek zda někdo neviděl něco hezkého kolem roku 2008-2009 a někde do 250,000,-Kč
Na názor na pneumatické odpruení není moné srovnávat, né zhlediska odpruení ale z důvodu poruchovosti. |
| |
| |