TycoonX
|
03.08.2013 20:51 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
|

|
chýba mi tu "lajknú príspevok" 
Stotonujem sa s vyie uvedeným názorom e niesom značkár a citron okrem hydrauliky u nieje ničím výnimočný (u, odkedy citron začal robi c5 x7 a tvári sa nemecky, dosiahol tým len to e zapadol medzi edú vačinu ,citroen som vzdy volil pre jeho ergonomiu, dizajn,vlastnosti hydraulike jedinečné..a oni sa toho snazia zbavit vid klasicke brzdy vs hydro brzdy to je najvačia koda a na tie C5kové si neviem zvyknú po presadnutí).
Vzduch podla mna nedosahuje kvalít hydrauliky, mal som pár moností sa viez, a pár rôčkov som jazdil na kamióne kde je len vzduch 
ako hlavnú nevýhodu vidím vzduchové balóny- sú síce tlmené tlmičmi ale ked vletis do jamy s balonom tak sa proste stlačí a vymrtí..to hydraulika nerobí vďaka tlmeniu olejom. Dalia vec ,na vzduch potrebuje vyiu tesnos systému ako na hydro, neraz som videl padnutý mercedes na bok alebo na jedno koleso. Dalia vec, balóny a kompresor určite nemajú ivotnos napr C5 systému, kde gule vydria aj 300 000. Videl som nejedno audi meni "mechy" po 60-100 000km za troku iné peniaze (cca 30 000 kus) ako som zvyknutý dáva za gule (29-40/kus). |
| |
| |