Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Koupě Citroenu C5
TycoonX
03.08.2013 20:51 - Re: Koupě Citroenu C5
99
chýba mi tu "lajknú príspevok"
Stotožnujem sa s vyššie uvedeným názorom že niesom značkár a citron okrem hydrauliky už nieje ničím výnimočný (už, odkedy citron začal robi c5 x7 a tvári sa nemecky, dosiahol tým len to že zapadol medzi šedú vačšinu ,citroen som vzdy volil pre jeho ergonomiu, dizajn,vlastnosti hydraulike jedinečné..a oni sa toho snazia zbavit vid klasicke brzdy vs hydro brzdy to je najvačšia škoda a na tie C5kové si neviem zvyknú po presadnutí).

Vzduch podla mna nedosahuje kvalít hydrauliky, mal som pár možností sa viez, a pár rôčkov som jazdil na kamióne kde je len vzduch

ako hlavnú nevýhodu vidím vzduchové balóny- sú síce tlmené tlmičmi ale ked vletis do jamy s balonom tak sa proste stlačí a vymrští..to hydraulika nerobí vďaka tlmeniu olejom. Dalšia vec ,na vzduch potrebuješ vyššiu tesnos systému ako na hydro, neraz som videl padnutý mercedes na bok alebo na jedno koleso. Dalšia vec, balóny a kompresor určite nemajú životnos napr C5 systému, kde gule vydržia aj 300 000. Videl som nejedno audi meni "mechy" po 60-100 000km za trošku iné peniaze (cca 30 000 kus) ako som zvyknutý dáva za gule (29-40€/kus).

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator