Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Neoriginální autorádio do C5 II
Boris911
30.07.2013 19:55 - Re: Neoriginální autorádio do C5 II
99
Tak je pravda, že v "módu navigace" (termín z návodu k Citroen USB Boxu) těch adresářů může být více, ale každý opět může mít max. 99 písniček). Ale nešly tam, navzdory návodu, přepínat adresáře šipkami (nahorů a dolů) na rádiu, nebo kolečkem u volantu. Což byl zásadní nedostatek. A přes volbu 1 si to nepamatovalo, po vypnutí motoru, kde to bylo. Takže na pí.u systém!

Co se AAC týče, tak já nemám iPod, ani iPhone, ale android telefon (do kterého si kupuji hudbu z iTunes, protože Google nespustil prodej hudby v ČR). Takže jsem musel převádět hudbu do MP3 na flashku. Takhle na flashku nahraji rouvnou soubory M4A a neztrácím kvalitu rekompresí (z např. 450Kbps AAC do 320Kbps MP3). MP3 také zabíraly víc, než originál z iTunes.

U neoriginálního rádia jsem našel jednu chybku, která může být pro někoho nepříjemná - parkovací asistent nepípá, ale stále se ukazuje na displeji. Takže pro ty kdo parkují podle displeje, jako já, se nic nemění. A pro ty, co se orientují podle pískání to může být blbé.

No, zítra odjíždím na dovolenou, ale po dovolené ještě investuji do konvertoru pro ovládání rádia tlačítky na volantu/páčkou pod volantem. Dnes jsem se 3x přistihl, že na ně šahám, by nejsou zapojené, protože redukce nebyla skladem, a já jsem na ně navyklý. Je to, jako když jsem před 15 lety dělal na prehistorické 8086 ze Slušovic a ruka mi, už tehdy, ujížděla po myši, která tam nebyla.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator