Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
voslik
06.07.2013 17:06 - Re: AUX,MP3,USB/SD,Bluetooth,A/V adaptéry/rozhraní apod.
99
Navod na AUX vstup u C5 I s CD-changerem

Omlouvam se za dlouhe zpozdeni ... ale tady je navod ... funguje to jak uz bylo receno jen v pripade, ze mate CD-changer - jde jen o to, ze se prestrihnou audio draty z changeru a pripoji se neco jineho (prepinani AUX/CD-changer).
1. vysunout z pod sedadla spolujezdce CD-changer a odpojit a uvolnit konektor
2. ve svazku kabelu od konektoru prestrihnout zem (audio GND - kontakt c. 10, svetle fialovy) a signal (audio L+R - kontakt 5 a 6, modry a oranzovy kabel)
3. na ustrihle draty naletovat 2 kabely ca. 0.5m - na fousy z konektoru kabel na konci s audio jack samickou (vystup z changeru), na fousy vedouci nekam do auta kabel na konci s jack sameckem (AUX vstup) ... viz obr. c5_cdchanger_to_aux1
4. zaizolovat, konektor zpet do changeru (jinak to nefunguje), changer zpatky pod sedacku a je to. Na jack konektor (samecek) pak muzete pripojit prodluzovacku s jack konektorama a jakykoliv telefon/mp3/... a kdyz chcete poslouchat CD z changeru, jednoduse pripojite ten druhy kablik se samickou naletovany na draty z konektoru. ... viz obr. c5_cdchanger_to_aux2

Nevim, jestli jsou vsude stejne konektory ... ja mam Clarion ... aby se nestrihalo zbytece, doporucuju pred rozstrihnutim kabelu ty 3 kabliky vytahnout z konektoru a vyzkouset, jestli je to opravdu c. 5,6 a 10 (pro vyzkouseni je teba ty draty opravdu vytahnout, protoze se musi changer zapojit, aby to fungovalo) ... a jestli je 5/6 levy nebo pravy je treba vyzkouset ... u me se to neshodovalo s nalezenym popisem konektoru.

A jeste jedna technicka ... vsechno je to pod sedackou, ktera se soupe/zveda/... takze proti utrzeni doporucuju dobre polozit kabliky ... treba do toho ohybneho kanalu s ostatnima kabelama. Jinak konektory se pak nechaji strcit pod dekl u CD-changeru ... viz obr.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator