Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Děsy na cestách
Mikra
04.07.2013 16:57 - Re: zaviněná dopravní nehoda
99
Ach jo. Zase nevyzrálost a ukvapenej úsudek. Nemá cenu tady rozebírat jednotlivý slovíčka, nebo tvrzení. Nejsem soudce a nemůžu a nechci soudit zavinění jednoho ani druhýho. Nerozřeším ani míru hajzlovství na tom Václaváku. Na všechno existujou nejmíň dva pohledy. Jen je třeba se pokud možno zdržet definitivních rezolucí. Obzvl᚝ když jde o život.
Píšeš - ... je přímo OBROVSKÝ rozdíl, mezi tím, když někdo udělá chybu (něco přehlédne, nevšimne si atp.) a nebo ÚMYSLNĚ použije věc, která nemá v provozu co dělat, dokonce bez patřičného oprávnění.
A já k tomu říkám, že opravdu může jít jen o životní chybu nějakýho mladíka, kterej absolutně nedomyslel možný důsledky a jen tak z radosti nad jedničkou z matiky se rozhodl oslavit úspěch suprovou jízdou na suprový motorce. Nechtěl nikomu ublížit. Nedělal autoškolu a neznal pravidla. Neměl by teda podle tebe být potrestaný ten, kdo mu umožnil jízdu? Jako rodič toho dítěte na dálnici? Neodpovídej, to byla jen řečnická otázka. Nechci se přít o vině a nevině. Chci jen říct, že je škoda každýho mladýho života. A nemůžu souhlasit, když napíšeš, že tě to nemrzí. Když už pro nic jinýho, tak jen proto, že se něco podobnýho může stát opravdu každýmu a ten pak bude říkat, že on za to nemůže, on to tak nemyslel, je to ještě dítě .... a podobně. Kdo podobnou ztrátu zažil, tvoje slova vnímá jinak než ty.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator