Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Klesání přední části vozu / C5 I,II
jruze
07.06.2013 12:10 - Re: Klesání přední části vozu / C5 I,II
U??vate?
Tony_Z napsal(a):
Njn, mě to tak připadalo, že se spíná každou chvilku. Právě třeba po dojetí na semafory, co jsem jel přes tankodrom, co tu je snad všude, zastavim a klesne, takže předtím musela jít nahoru (asi kvůli špatnému stavu vozovky). Z toho jsem vyvozoval, že se spíná každou chvíli, možná to je omyl.
Ale kdybych se měl na ten čudlík vykašlat a nemačkat ho, tak jsem si mohl koupit pružiňák... Jsem zastáncem toho, že věci určené pro danou věc se mají používat a pokud se nepoužívají, tak jsou absolutně zbytečné a k ničemu.
Než dát 25000kč si raději koupim nějakou podobnou C5 jakou mám já za 35000kč. Z té své bych přeházel vše, co bude v lepším stavu na tu "novou" zbytek rozprodal na díly a pak nechal sešrotovat. Nebo obráceně, podle toho, která by byla v lepším stavu. Až to příjde, tak se tak možná stane. Ale požívat ho budu, když tam je.

edit: V souvislosti s tím mě napadlo, že by mohla být anketa s dražšíma opravama, kde by členové zaklikli to, co se jim již někdy porouchalo. Bylo by zajímavé vidět, kolika lidem se pokazilo čerpadlo hydry oproti těm, kterým odešlo třeba turbo.


Ten čudlík je na to když projíždíš nějakou třeba cestu(jako já na ryby) kde 30. let jezdí traktory a vymačkají koleje tak v takto extrémních podmínkách,nebo ,,servisní poloha,nebo k odtlakování a kontrole množství kapaliny v systému(jednou za čas) - ale samozřejmě je to tam na používání ( vždy oni potřebují odbyt dílů - proto neprodávají samotné motory - ten by stál počítám tak do 4000,-)

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator