Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: CD přehrávač
Tony_Z
10.05.2013 13:04 - Re: CD přehrávač
99
Zdiba napsal(a):
Zdravím všechny na tomto fóru.
Mám problém s CD přehrávačem ve C5 2002 (Clarion PU-2472C-C). Za chodu motoru nepřehrává, ale zde jsem našel že to bude nejspíše špinavá čočka laseru. Rád bych si ji vyčistil, ale nemohu CD vyndat . Pouze to v mechanice divně zachroupe jak se snaží CD vysunout. Auto jsem již s tím CD uvnitř koupil (extra bonus). Nemáte někdo nějaký fígl jak na to bez nutnosti rozebírat celé rádio a středovou konzoli?
Dík za odpověď


Stejná závada (křupání při vysouvání a nic) se mi stala rok a půl zpět v Itálii, vzhledem k tomu, že jsem nechtěl celou cestu zpět poslouchat italská a německá rádia, pustil jsem se do toho s nouzovým kufříkem.
To cvakání je přeskakující ozubené kolečko v "převodovce", která je přiklopena (a přitlačena) plastovým krytem, který je asi na 3 šroubkách, jedno uchycení plastu bylo ulomené - takže ozubené kolečko nadskakovalo a vydávalo tyto cvakavé zvuky. Jedno pěkné slunečné italské odpoledne, kousek plechu (v mém případě cca 0,5cm2), štípačky, kombinačky a pilníček, správně ohnout, přitáhnout a CD přehrávač hraje dodnes.

Sice to je ke starému příspěvku, ale třeba se to někomu bude hodit.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator