Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Citroen Select
Mikra
28.04.2013 12:28 - Re: Citroen Select
99
Není to tak růžový, jak si to malujeme. Taky jsem do toho šel s tímhle přesvědčením. Ukázalo se ale, že to není tak docela pravda. Pokud je nějaký auto provozovaný jako služební u zastoupení Citroenu v ČR, nejspíš se počítá s tím, že velmi rychle opustí garáže a půjde do prodeje. A podle toho se o něj taky starají. Připadá mi to, že úkony v servisce byly jen potvrzený a ne opravdu provedený. Alespoň ta poslední před prodejem na 60.000 km určitě proběhla jen v kanceláři. Palivový filtr byl neprůchodný.
Před prodejem ještě na rychlo dělali ložiska v ramenech zadní nápravy, protože jsem si stěžoval, že vržou. Měnili taky spínač otvírání zadního okna. To prosím bylo na autě za 1.127.000,- Kč po 60.000 km a dvou letech provozu v háji. Je to normální? Při výměně ložisek v ramenech poškodili manžety pístnic a ty mi vyrezly. Takže na 70.000 km v záruce měnili zadní pístnice. Plynový pedál na 75.000 km taky v záruce. To spíš vypadá, jako by to auto mělo najeto o dost víc. Ale stočení tacho se neprokázalo, tak jsou to možná jen moje doměnky.
V každým případě si už dnes nemyslím, že by to, že původním majitelem bylo zastoupení Citroenu ČR, mělo být ku prospěchu auta. Možná že některý jiný majitel by se o auto staral líp. A možná je to jen shoda náhod, auto byl poslední páteční výrobní kus před víkendem a já jim křivdím.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator