Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Serious Suspension Fault
Danielo
12.04.2013 00:08 - Re: Serious Suspension Fault
99
jruze napsal(a):
Ochota by byla,ale tvůj popis?? na silných kabelech je + a - je tam 12V ? ten slabej je ovládací (také 12v) Uvádíš že po odpojení se ozve nějaký zvuk odkud-z motoru? nesmysl - motor by nemněl nic dělat.Auto je v jaké poloze? reaguje elektronika na povel (na displeji se objeví co - je to škrtnuté) ? Mám takovej pocit že se takto poradit nedá - proto asi nikdo neradí a odkazuje tě do ostatních vláken kde je mám zato široce popsáno jak to chodit má a jaké závady a k tomu řešení .
Je dost možné že je něco s korektorem a ta elektronika se nemá čeho chytit a neví kam jestli nahoru nebo dolů - v diag je položka PÉROVÁNÍ - v té jsou měřené hodnoty(tam se podívᚠna údaje co přečtou korektory) potom je tam test akčních členů - tam si otestuješ elektroventily zvedání - snižování - motor.Když mᚠnírazník a světlo dole a přivedeš na vývod toho slabého konektoru 12v stane se co? - motor se roztočí?


Popis ? Motorcek nebeži vkuse ako by mal, ale len sekavo, ako ked elektromotor ide na jednu fazu. Volty som nemeral. Ak mam napojene len tie silne kable, to znamena ani konektor ani ten tenky, tak motorcek ako by sa skusal pohnut, ide nejde ide nejde. Poloha ? momentalne je na zemi, motorcek je von aj s LDS. Na displeji je Serious Suspension Fault a ak chcem hore alebo dole tak je to skrtnute. Ano, hladal som, no NIC podobne som nenasiel . Uhliky ako nove, trosku zaoxidovana ta cievka alebo odpor ci co to je pri uhlikoch. Diagnostika? Teda v autocome nebolo perovani. K indej momentalne pristup nemam. A to posledne neodskusam kedže mam motorcek rozobraty. Ak to mam rozobrate, ma sa lahko tocit, nie motor ale ta druha cast ?

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator