Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: zaviněná dopravní nehoda
vseved
01.04.2013 21:41 - Re: zaviněná dopravní nehoda
Za?iato?n?k
Nahlásit na pojišovnu to nemůže, pokud tvrdí, že je nevinen (bylo by to přiznání viny). Pokud nepodepsal protokol na místě nehody, probíhá vyšetřování. Policie je povinna vyslechnout všechny jím navrhované svědky, popř. znalce. Uváděných 30 dnů platí pouze pokud se nehoda vyřeší na místě a všichni účastníci podepíší protokol. Podle mne pán hraje o čas. Slečna změní výpověď (vypovídala bezprostředně po nehodě - ve stresu). Objeví se další svědek - nutno prošetřit. Pak jsou dvě varianty:
1) Svědek, slečna a pán shodně potvrdí, že jsi měla zapnutý pravý ukazatel směru (popř. jela nepřiměřenou rychlostí, nebo pán zastavil v křižovatce pro tech. závadu a než stačil označit vozidlo tak jsi to do něho napálila atd.) - jsi viník, nemᚠnárok na plnění.
2) Hraje pouze o čas - (doplňující informace, navrhování nových svědků za "pomoci policie") - pokud není vyneseno rozhodnutí magistrátem do jednoho roku, případ se odkládá - viník neurčen, nemᚠnárok na plnění.
Obrana: Písemně bombardovat policii ohledně průběhu a ukončení vyšetřování (jsou povinni písemně odpovědět), přijde odpověď, za tři dny zaslat další požadavek. Jakmile odpoví že ukončily vyšetřování, zahájit bombardování magistrátu. Vzhledem k tomu, že protistrana je právníkem, doporučuji stejný kalibr.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator