Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Brzdové třmeny
Hanz 397
31.03.2013 16:30 - Re: Brzdové třmeny
U??vate?
Mikra napsal(a):
Ono to Hanzi ale uplně oddělit nejde. Elektricky je to spojený. Když už ničím, tak šroubama. A když to dotáhneš před zaschnutím, tak v místech, kde jsou nerovnosti, hrbolky a výstupky se stejně opře kov o kov a tak to zase bude vodivě spojený. Takže sundat, natřít a přiložit a dotáhnout bude mít stejný účinek, jako když udělá jen škvíru, natlačí do ní silikon a dotáhne. Jen to bude poctivěji provedený. Tím silikonem se to neoddělí kov od kovu. Teda ne po celý ploše. Ale tím, že tam není prostor pro vlhkost a sůl, protože to je silikonem utěsněný, tak nemůže vznikat galvanická reakce.

To je sice pravda,že to neoddělíš úplně,ale tmelem dost eliminuješ ta místa,kde by se držela vlhkost tím,že ty dutiny vyplní(samo,že ne dokonale,ale i tak dostatečně účinně).A ty šrouby jsou origo oddělený tím lepidlem-to je podle mě důvod,proč tam je,na oxidaci na ploše asi soudruzi zapomněli.
Asi mᚠpravdu v tom,že by to možná stačilo povolit,ale otočit ty šrouby ještě párkrát a sundat to úplně a namazat preciznějš mi přijde lepší. Není to tolik práce navíc a největší jistota je kulomet na palubě
Trubka to s trochou opatrnosti pustí,takže je to jen o tom každej ten šroub otočit 20x a ne jen 10x...

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator