Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kdo kde potkal hajzla
Zbyňa
20.03.2013 00:56 - Re: Kdo kde potkal hajzla
99
Tak se podělím o čerstvý zážitek. Všední den, v půl dvanácté. Pro Brňáky na zastávce Celní, směrem z města ke hřbitovu. Pro ostatní - Ulice, kde uprostřed jezdí šaliny (tramvaje, nebo elektriky, chcete-li ) v obou směrech, auta jezdí tím pádem po kraji u chodníku a kolem ostrůvku zastávky, který je "ohrazen" zábradlím směrem k silnici, tudíž vzniká krátká jednosměrka, úzká.

Jedu kousek za autem předemnou, jak se blížíme ke zúžení kolem zastávky vidím, že skoro na konci toho zúžení stojí dva mladíci uprostřed silnice. Hned mi to bylo divný a okamžitě jsem se zamknul (automatický nemám aktivovaný). Borec předemnou musel samozřejmě zastavit, já zastavil kus za ním, ani jsem mu teda nenechal moc prostoru na případný couvání, člověku hned nedocvakne všechno. Jakmile jsme zastavili, tak jeden z mládenců zůstal stát v silnici, druhej se začal dobívat do zadních dveří auta předemnou, měl naštěstí zamčeno. Zareagoval tak, že prohrábnul, trochu nabral toho v silnici a zabrzdil. Ten teda se lehce naklonil přes kapotu, ale zůstal stát, asi fakt tvrďák. Jak jsem tohle sledoval, tak než jsem se stihl rozkoukat, už byl jeho komplic u mýho auta a bral za kliku spolujezdce... ani jsem se teda nekoukal do zrcátka, kdyby za mnou někdo stál, tak ho asi prásknu, a vohulil jsem zpátečku, nic jinýho mě nenapadlo. Mladík se teda lehce obmotal kolem předku, ale ustál to. Než jsem dokončil tady ten manévr tak auto předemnou už otdlačilo nájezdníka #1 a pelášilo pryč. Tak pro změnu jedničku a plnej plyn.. když viděli jak se rozjíždím, tak zaplapánbůh jim strach nedovolil tam vlézt, protože bůh ví, kolik bych toho ubrzdil takže tak. Zpětně bych to udělal uplně jinak, ale po bitvě je každej generál, že.... PČR mě napadlo volat až doma (mám to asi pět minut) ale to už tam taky nemuseli být a stejně.. co by jim udělali.

Nicméně z toho plyne ponaučení, že to automatický zamykání si prostě zase zamknu, a basta. A zprovozním kameru, na kterou jsem se poslední dobou vybodl.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator