DrMarvin
|
15.03.2013 22:20 -
Re: Rozvody - diesel
|
|
|
Zdravíčko..mam takový delikátní problém....Při koupi auta před rokem mi klepala napínací kladka.....nechal jsem udělat rozvody, ve co mechanik uznal za vhodné....a rozvody(snad) začali pískat....tak jsem jel s reklamací a oni tam jetě něco vyměnily za 2 000,- ale ono to furt píská.....pak jsem si s nima nějak nerozuměl a chvilku jsem s tim jezdil.....pak mne to tvalo tak jsem to dal jinam oni mi vyměnily řemen a kladku na altíku..řemen byl spálenej a kladka se moc netočila.....ale ono to píská furt:=)tak jsem tam byl tento týden a oni na to koukaji, sundali řemen s altíku....druhej zkoukli a ono to stejně píská....říkaly e to nejde od řemenů, ale od spojky.....e kdy spojku pustí pomaličku tak to nepíská..ale kdy jí pustí rychlejc tak to píská.....auto píská jen kdy je studené.....stačí troičku zahrát a nepíská.....jetě kdy přeřazuju tak v tom trochu pískne.....a kdy otevřu haupnu při nastartovaným motoru tak v tom tak divně evelí a jde to někde od rozvodů nebo spojky..prostě od zdola od motoru.......řekli mi e můou zkusit vyměnit spojku....ale e to je ramec....spí mi řekl e to mam dojezdit co to půjde a a to kixne úplně tak se to vymění..e to vydret můe, ale taky nemusíAle u jsem s tim najel cca 30 000km a píská to furt stejně a neni rozdíl jestzli je -15 nebo + 30 ...prostě furt to píská..ale kdy přidám trochu plyn..tak na 1000ot. tak to nepíská...jsem z toho zoufalej...neví nikdo čím to můe být? za kadou radu budu rád:=) |
| |
| |