Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Rozvody - diesel
DrMarvin
15.03.2013 22:20 - Re: Rozvody - diesel
99
Zdravíčko..mam takový delikátní problém....Při koupi auta před rokem mi klepala napínací kladka.....nechal jsem udělat rozvody, vše co mechanik uznal za vhodné....a rozvody(snad) začali pískat....tak jsem jel s reklamací a oni tam ještě něco vyměnily za 2 000,- ale ono to furt píská.....pak jsem si s nima nějak nerozuměl a chvilku jsem s tim jezdil.....pak mne to štvalo tak jsem to dal jinam oni mi vyměnily řemen a kladku na altíku..řemen byl spálenej a kladka se moc netočila.....ale ono to píská furt:=)tak jsem tam byl tento týden a oni na to koukaji, sundali řemen s altíku....druhej zkoukli a ono to stejně píská....říkaly že to nejde od řemenů, ale od spojky.....že když spojku pustí pomaličku tak to nepíská..ale když jí pustí rychlejc tak to píská.....auto píská jen když je studené.....stačí trošičku zahrát a nepíská.....ještě když přeřazuju tak v tom trochu pískne.....a když otevřu haupnu při nastartovaným motoru tak v tom tak divně ševelí a jde to někde od rozvodů nebo spojky..prostě od zdola od motoru.......řekli mi že můžou zkusit vyměnit spojku....ale že to je ramec....spíš mi řekl že to mam dojezdit co to půjde a až to kixne úplně tak se to vymění..že to vydržet může, ale taky nemusíAle už jsem s tim najel cca 30 000km a píská to furt stejně a neni rozdíl jestzli je -15 nebo + 30 ...prostě furt to píská..ale když přidám trochu plyn..tak na 1000ot. tak to nepíská...jsem z toho zoufalej...neví nikdo čím to může být? za každou radu budu rád:=)

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator