MartinP
|
05.03.2013 14:57 -
Re: Kvalita Citroen C5 - TUV a dalsie testy
|
|

|
Musím s vámi souhlasit ohledně těch různejch testů a recenzí a jejich objektivity. Je něco jinýho najet za 4 roky s Porsche 45 tis. km a z C5 třeba 150 tis. km, to se určitě jinak projeví. A ten kdo má na Porsche, tak olej asi nemění sám v garái, apod.
Je to hlavně o komfortu a jízdních vlastnostech a velkolepém prostoru naich C5, co nám ádný Porsche nemůe nabídnout a ani ádná Oktávka. Celkovej dojem z C5 mám velmi velmi dobrej a je pravda, e někdy něco musíme opravit, ale vzhledem k najetým km je to úplně normální. Já auto mám skoro 4 roky a najel jsem s ním téměř 80 tis. km a dostal jsem s k hranici 200 tis. km. Za celou dobu jsem měnil jen náplně a filtry, co je úplně normální a jednou jsem měnil sadu destiček a komplet vechny kotouče (při 170 tis. km), jinak jsem na auto neáhnul a ve funguje jak má. Je jetě jedna věc kterou jsem měnil, musel jsem vyměnit autobaterii (před týdnem) za novou, ta původní tam byla 10 let, take u měla nárok 
V práci máme Oktávky, Fábie, VW Transportéry, Renaulta Trafic, ale kdy jednou za čas s těmito někam jedu, tak je to tragédie, nepohodlný úzký sedačky, moc to drncá, no děs a běs. U se pak těím na mou C5, to tak |
| |
| |