Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Kvalita Citroen C5 - TUV a dalsie testy
MartinP
05.03.2013 14:57 - Re: Kvalita Citroen C5 - TUV a dalsie testy
99
Musím s vámi souhlasit ohledně těch různejch testů a recenzí a jejich objektivity. Je něco jinýho najet za 4 roky s Porsche 45 tis. km a z C5 třeba 150 tis. km, to se určitě jinak projeví. A ten kdo má na Porsche, tak olej asi nemění sám v garáži, apod.
Je to hlavně o komfortu a jízdních vlastnostech a velkolepém prostoru našich C5, což nám žádný Porsche nemůže nabídnout a ani žádná Oktávka. Celkovej dojem z C5 mám velmi velmi dobrej a je pravda, že někdy něco musíme opravit, ale vzhledem k najetým km je to úplně normální. Já auto mám skoro 4 roky a najel jsem s ním téměř 80 tis. km a dostal jsem s k hranici 200 tis. km. Za celou dobu jsem měnil jen náplně a filtry, což je úplně normální a jednou jsem měnil sadu destiček a komplet všechny kotouče (při 170 tis. km), jinak jsem na auto nešáhnul a vše funguje jak má. Je ještě jedna věc kterou jsem měnil, musel jsem vyměnit autobaterii (před týdnem) za novou, ta původní tam byla 10 let, takže už měla nárok
V práci máme Oktávky, Fábie, VW Transportéry, Renaulta Trafic, ale když jednou za čas s těmito někam jedu, tak je to tragédie, nepohodlný úzký sedačky, moc to drncá, no děs a běs. Už se pak těším na mou C5, tož tak

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator