Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

 

 Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Povinné ručení
Ferro
17.02.2013 14:54 - Re: Povinné ručení
99
DOUFAK napsal(a):
to Ferro - chtěl bych vědět v čem je problém u Triglavu a jaký mᚠnázor na Generali ? Kolega (pojištěn u Triglavu) měl problém a zdálo se mi,že s tímto ústavem vše proběhlo celkem dobře i rychle a solidně. Hlavně neplatíme takové horentní sumy,jako u již zminované Generali,která mi ve více (ne mých případech) přišla nesolidní a VELMI,VELMI drahá.Pokud jsi chtěl slevu - byli slepí a hluší.Proto jsem někde psal,že dnes jde již o pár korun,které nehrají roli vzhledem k historii a výši plateb,jaké jsem měl kdysi u Generali naštěstí vše bez nehod.Díky za názor. .

K Triglavu se nechci příliš konkrétně vyjadřovat. Zkušenost má a kolegů v branži je spojená personálně, časově a regionálně, takže nebudu generalizovat a proto spíše v obecnosti.
Pojištění u dříve uvedených ústavů nesjednávám proto, že:
- v několika případech jsme chtěli kontaktovat jejich help linky a nepodařilo se nám to OPAKOVANĚ během 3po sobě jdoucích dnů. Jak chceš zajistit asistenci, když operátor je nedosažitelný. Možná měl hnačku a vysedával 3 dny na toaletě, ale s tím klient spokojen nebude. Zřejmě neměli dostatečně vybudovanou infrastrukturu, nebo co.
- nedůvěru u mě budí i cena za poskytované služby. Z vybraného pojistného nejsou s vysokou mírou pravděpodobnosti schopni kvalitně splnit své závazky. Jen pro ilustraci:.link.
A hlavně je třeba si uvědomit to podstatné - Z povinného ručení je hrazena škoda, kterou způsobilo vozidlo viníka nehody jinému (úraz, materiální škoda na dalších vozidlech a předmětech nehodou zasažených). Ne škoda, kterou jsem jako viník nehody způsobil sobě. To zamená, že Tvůj známý vůbec nemusí být reálně obeznámen s průběhem a výsledkem likvidace jeho nehody.

To GENERALLI: Kvalita se vždycky pozná v mezní situaci. Když horolezec přeškubne při pádu lano, tak jasně použil výrobek zn.Šmejd a píše se o tom v novinách a vysílá v televizi. Když padneš do "sra.ek", tak až tehdy zjistíš, kvalitu svých sociálních vazeb(raději nezkoušet, aby člověk nepřišel o zbytek iluzí). V těchto souvislostech mi není známo, že by Generalli nesplnila své smluvní závazky. Info lze určitě dohledat na internetu. V pojišovácké komunitě se hovoří, že lépe umí životní pojištění. Poměr cena - výkon.

  
Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  


Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator